Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stampar på ditt huvud

Jag stampar på ditt huvud
Det rinner blod ur örat

Du ser så olycklig ut, det är hjärtskärande
Sedan svartnade allt

Du går i en dimma som aldrig tar slut
Veckor blev månad och månad blev år. Flera.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig
Men jag får skylla mig själv

Jag stampade på ditt huvud och nu är du död




Fri vers av kaktus
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 22:34



Bookmark and Share


  Rude Billy
argt och bra!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus