Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext.


Sången "kärlekens mur"

Vid din sida vill jag stå,
sida vid sida vill jag gå.

Dina ögon lyser så så blå,
varför kan jag ej dig få?

Varför finns denna mur emellan oss då?
Varför får jag dig inte nå?

När mörkret sänker sig ner,
så vill jag att du mot mig ler.
En vänlig hand sträcks fram till mig,
som om det var ett tecken från dig.

När du fäller en tår,
så vill du att jag går.
Minns du dagen vid stranden,
då jag kysste dig på handen?

Varför finns denna mur emellan oss då?
Varför får jag dig inte nå?

När mörkret sänker sig ner,
så vill jag att du mot mig ler.
En vänlig hand sträcks fram till mig,
som om det var ett tecken från dig.


© (text) Oscar Sundman 2008




Fri vers av Sundi
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundi
Sundi