Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


sorg

Sorgens timme kommen är,
jag visste att du skulle komma en dag.
Inte ens glädjens vingar mig bär,
sitter här och tänker: "Hur kunde jag"?

Hur kunde jag stirra så blint på kärleken?
Hur kunde jag missa det där?
Jag kunde inte motstå din röst så len,
men hur kunde jag någonsin tro att de var i mig du var kär?

Ingen kan beskriva min besvikelse i ord,
varför gjorde du såhär?
Jag trodde att vi var skapta för varandra när du kom till denna jord,
men nu förstår jag att det bara var påhitt ,och att jag är olyckligt kär.

Men ha du så kul,
tänk inte på mig.
Det är ju trotts allt jul,
en god jul och lyckad framtid jag önskar dig.




//Oscar




Fri vers av Sundi
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-12-21 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundi
Sundi