Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur vems aska?

Ur vems mun kommer saften?
Av vems frukt fuktas grenen?
I vems sköte skjuter dahliorna skott?
Av vems jord stampas golven?
Ur vems aska reser sig berget?




Fri vers av Henry Morgan
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-10-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Morgan
Henry Morgan