Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver ingen kall vinter. Du är tillräckligt kall.

Du är så kall

så fruktansvärt kall

och jag är så frusen

och stel

orörlig.

Men du är inte längre min brasa

inte min glöd

du är fortfarande bara

så kall.




Fri vers av Minna4
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minna4