Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ber mig bära alla dina osagda ord tills jag en dag ska få höra dem

du säger att jag ska vänta

tills du blir stabil och redo

att jag ska kämpa för oss under tiden

och finnas där vid din sida

när du letar efter meningen med livet

och svävar mellan tvivel och hopp


du säger att jag ska vänta

så att du kan bygga oss ett hus någonstans vid en sjö

och kanske tända en liten brasa och ta fram din gitarr

för att spela mig vackra sånger

du ber mig bära alla dina osagda ord

tills jag en dag ska få höra dem


du säger att tiden inte räcker till just nu

men om jag bara väntar

så kommer det att bli vi till slut


det du inte vet är att tiden långsamt förgiftar mina ord och mina känslor

du vet inte heller att jag under tiden som jag väntar

ser mig om efter ett hus någonstans vid en sjö

letar efter en gitarr på secondhand butiker

så att jag kan spela mina egna sånger

och aldrig mer vänta




Fri vers av Minna4
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 22:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Denna text berörde mig stakt. Applåder
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Minna4