Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg i livet..



Ett steg tillbaka

\"kan\" betyda

många steg framåt..




Bunden vers (Haiku) av Zache
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-08-12 18:37



Bookmark and Share


  _Mian_
Exaktemo min gode ruggla!! :-)
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache