Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord, om hur jag mår för tillfället *


Ni har gett mig ärr för livet

Jag är sårad till botten av min själ

Jag är sårad till botten av mitt hjärta

Jag vill gå vidare, men det är svårt när sitt hjärta är sårat

Jag vill gå vidare, men det är svårt när sin själ är skadad resten av livet

Allt är över, jag kan knappt andas på denna jord längre

Jag orkar inte leva längre på denna jord om det ska fortsättas såhär

För jag, mitt hjärta och min själ orkar inget mer

Alla säger att jag förtjänar det bästa, men varför har dom sämsta bara kommit in i mitt liv ?

När ska jag få det bästa av det bästa ?

Ni kommer in i mitt liv, får mig att bli kära i er, sen drar ni för ni accepterar inte mitt förflutna och mina nackdelar

Ni har sårat mig så jäkla otroligt mycket

Ni har sårat mig så jäkla otroligt mycket att jag kan inte lita på någon annan i mitt liv för tillfället

Ni har gett mig ärr för livet




Övriga genrer av Tirinty
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 20:36



Bookmark and Share


    Wewill
life is hard. men det som inte dödar än det härdar än iallafall ^^,
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tirinty
Tirinty

Mina favoriter
Borta från omvärlden