Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag slutat att spela cello. Känns jättekonstigt, men ändå bra.


Nu är det över. Musiken är slut.


Ljuva toner.
Sådana som känns.
I hjärtat.

När crecendot i sista satsen forsar genom rummet.
När genealpausens tystnad ekar i väggarna.
När de sista tonerna i ritardandot ebbar ut.
Dirigenten sänker pinnen.

Först oändlig tystnad, andhämtning. Sedan jubel.
Nu är du borta.

Du som följt mig under nästan hela mitt liv.
Jag har gråtit och skrattat,
njutit och förfasats.
Allt på grund av dig.

Kanske är detta slutet. Kanske aldrig mer.
Kanske antar vi nya dimensioner
och möts i nya sammanhang.
Jag kan bara hoppas...




Fri vers av kaktus
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus