Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till pappa

Jag ser smärtan
jag vet att det gör ont
Du vill vara stark
men smärtan rinner igenom
ditt hjärta är som en te-sil

Jag vill krama dig
hålla dig och säga att allt är okej
allt ska bli okej igen
Vi löser det, tillsammans

Men jag säger inget
Jag tar min väska
Jag öppnad dörren och går
Ut mot världen, utan dig




Fri vers av kaktus
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 16:52



Bookmark and Share


    känsla tanke handling
jättefin... läs gärna min "pappa" kram
2009-02-21

  Tomas Alexander
fin text, hur mår du?
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus