Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från -05


En pojke

Där borta står en pojke.
Rädd. Vilsen. Borta.
Han behandlas som luft.
smutsig, kvävande luft som måste
bort.
Bort, till någon annanstans.
Där luften kan renas.

Där borta står en flicka.
Rädd. Vilsen. Glömd.
Hon ser folk gå, men ingen
ser henne. Aldrig.
Hon dör snart ut, och
blir helt glömd.

Den här pojken och flickan
möts på vägen.
Till ett nytt liv, där de kan.
Kan, leva och le.




Fri vers av rosdoft
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosdoft
rosdoft