Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver bara av mig lite* kommentera gärna ;D älskar denna dikt grovt mycket <3


Varje steg du tar

Varje steg du tar,
så finns jag alltid bakom dig,
i eld och vatten,
hand i hand

Varje misstag du gör,
kommer jag alltid att förlåta dig

Varje gång du sitter och ber till gud
kommer jag alltid sitta brevid dig
utan några som helst tvekningar

Dina krav på dig själv vill jag få bort ur denna grova värld

När jag står vid solnedgången, tänker jag på det vi en gång hade,
släpper min enda tår ner i vattnet och låter den flyta iväg,
låter den flyta iväg med min enda bloddroppe från mina kinder,
blodet som du en gång gjorde till svart,
med dina grymma meningar, som sårade mig djupt ner till den kalla
och ensamma själen

Varje steg som jag tog, fanns du aldrig bakom mig,
du fick mig att falla tillbaka till ruta ett,
där jag fortfarande står ensam och frusen in till benen

Jag trodde att du älskade mig, men det var bara ironi




Fri vers av Tirinty
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tirinty
Tirinty

Mina favoriter
Borta från omvärlden