Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till alla hjärtans dag


Alla hjärtans grav

Jag bugar och bockar
Tar av min hatt och plockar en ros
den är inte längre röd
utan svart, smutsig, lortig och död




Fri vers av 421A
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 20:47



Bookmark and Share


    Fjärilsflickan
Gillar ironin i dikten :)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

421A
421A