Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanpoesi <3


Körsbär

Sittande på bänken
Väntar på ingenting
Ingenting händer, någonsin
I alla fall händer ingenting mig
Jag hör inte deras glädje
Bara deras tomma, kalla skratt

Men plötsligt lyses mörkret upp
Av lysande ögon och gnistrande tänder
Du sätter dig på bänken bredvid mig
En värme fyller mitt inre
Jag kan inte bara sitta där
Känner mig obetydlig
Ställer mig upp.

Jag ångrar mig genast
Men du följer efter
Nu står vi där, vi båda
Väntar på något
Som vi inte vet vad det är

Plötsligt möter dina ögon mina
Jag ser på dig
Och du ser tillbaka
In i mig, djupt inne
Du ser mitt hjärta slå

...

Dina hand mot min kind
Mina händer runt din midja
Du viskar i mitt öra
Men jag hör inga ord, bara kärlek
Som strömmar mellan oss

Dina läppar mot mina
Dina händer i mitt hår
Jag känner värmen inuti
Vinterns kyla är maktlös
Mot kärleken mellan oss

Och dina läppar smakar körsbär.

En frisk fläkt, en doft av mint
Men plötsligt är du borta
Jag såg dig aldrig mer

Men minnet av dina körsbärsläppar
Stannar hos mig
För evigt




Fri vers av Iseldur
Läst 569 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-10 17:49



Bookmark and Share


  Iseldur
Tack, allihopa :D
2009-10-08

  -October-
Åh, vad vackert. :3
2009-06-28

  the apache kid VIP
awakens the senses...and keeps its promises
2009-02-12

  Linnea K
Vacker, mjuk, vemodig. Och jag blev klart sugen på körsbär!
2009-01-10

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Iseldur
Iseldur