Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ni tror om mig är inte rätt

ofta sitter jag och stirrar ut genom ett fönster
ser världen flyga förbi
oftare tänker jag att det inte finns något att leva för
och att det så kommer förbli

ibland känns det som världen ligger på mina axlar
och det finns inget jag kan göra
det känns som allting hänger på mig
och allt jag gör är att förstöra

ja, jag är ett problembarn
så som alla säger
men det har tydligen aldrig slagit dom
att det beror på en del grejer

ja, jag super och jag skär mig
äter så lite så jag spyr
sover nästan aldrig
svimmar ibland, och är alltid yr

men vad kan man annars göra
när hela ens liv redan är försvunnet
och trots att man har många vänner
så är ingenting vunnet

vad ska man ta sig till
när man önskar att man ska få dö snart
att man ska komma till paradiset sen
där allt kan vara underbart

vad ska man söka inom sig
när allt hoppet är slut
när det inte finns någon lycka kvar
och själen bara vill ut

vart ska man ta vägen
när man bara vill bort från allt
vart ska man söka sig
när livet blir såhär kallt

med alkohol kan man glömma
med droger kan man känna lyckan igen
med kniven kan man avreagera sig
trots att det blir värre sen

och ändå snackar ni skit om mig
för att jag gör som jag gör
tycker ni att det är bättre då
om jag lägger av med allt och dör??




Fri vers av Lost_4_life
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-08-25 00:21



Bookmark and Share


  yoyyo
denna var stark och slutet fick mig atts luta andas
titeln är mycket passande

"ibland känns det som världen ligger på mina axlar
och det finns inget jag kan göra
det känns som allting hänger på mig
och allt jag gör är att förstöra"

igenkännande känsla
snyggt
2006-04-16

    AnnaGs
bra!! gillar verkligen den här...den e så sann...mkt bra skrivet....
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lost_4_life
Lost_4_life