Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är du borta för alltid. Helt plötsligt.


Farfar

Farfar, helt plötsligt var du bara borta
Vissas liv blir långa, andras blir korta

Levt livet fullt ut i 96 långa år
Gjort det bästa av tiden, lycklig som svår

Du kommer alltid vara älskad, aldrig bli glömd
I våra hjärtan finns du för alltid gömd




Fri vers av kaktus
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 19:18



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
fin =) hur mår du?
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus