Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Varför?

Varför avskyr jag?
Varför hatar jag?

Att aldrig förstå
Att aldrig få somna in
tyst
Stilla
i den ljumma natten

Jag darrar försiktigt

Ensam under månen
som en galen ängel
felplacerad i svart skrud




Fri vers av Dreyra
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-09-01 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreyra
Dreyra