Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bilkrasch gör en sådan skillnad


Lev My, snälla

My som jag upplevt så mycket med
Ska du få leva lite längre?
Ska dina barn växa upp utan mamma?
Ska dina vänner aldrig mer höra ditt skratt?

Vad hände där ute på vägen? Varför?
Du sover så stilla nu.
De kan inte väcka dig.
Vill du sova för alltid My?
Hela Sverige ber att du ska vakna,
snälla vakna.
Vad händer annars?




Övriga genrer av kaktus
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 22:00



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Känslofyllt.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus