Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vet du att du är?

Så nära, så nära, så nära
men ändå är du långt borta
Masken du bär påminner mig
om en viskande bön om att släppas fri

Som en regnig dag
som helt plötsligt spricker upp
för att sedan snabbt mulna igen
men jag såg det, solen var där!

De små ögonblicken av ljus
de fyller mitt hjärta och jag vill skrika
kan vi inte alltid ha det så här?
jag förstår, men det gör inte du

Så nära, så nära, så nära
jag känner dig inte




Fri vers av kaktus
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-07 12:54



Bookmark and Share


  Tosan
Fint beskrivet om längtan efter att få mötas på riktigt. Smärtsamt och igenkännande!
2009-03-08

  Tomas Alexander
djup, den var bra!
2009-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Intressant frågeställning i titeln.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus