Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det

Jag är någons dotter
Hon är någons dotter
Tänk på det
När du ser ner
På flickorna omkring dig
När du utnyttjar dem
När du förnedrar dem
Tänk på det
När du beter dig som ett svin
När du förför dem med lögner
För att sedan våldta dem
Fysiskt, psykiskt
Vad spelar det för roll
När det är någons dotter
Som du kränker
Som du trycker ner
Tänk på det
För en dag blir du själv far
Till en dotter
Som kommer möta samma sak
Som du bemött tjejerna med
Idag, igår och imorgon
För som du behandlar flickorna omkring dig nu
Så kommer din dotter att behandlas då
Så tänk på det
När du blir far
Till en dotter




Fri vers av Ljunggren1
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 15:48



Bookmark and Share


    Nattviol
helt riktigt
och mycket sorgligt!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ljunggren1
Ljunggren1