Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstå, hjälpsam


älskade vän

Ditt glada skratt hörs nästan alltid klinga. Men når det fram till dina ögon?
Tror att jag har börjat förstå, att livet inte alltid leker för dej.
Det är klart att det finns mer än bara skratt i ditt liv.
Det är ju så med livet.
Men varför såg jag inte det?
Varför förstod jag inte?
Jag är ledsen.
Kan jag hjälpa dej?




Fri vers av Sussie
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-09-10 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussie
Sussie