Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt drömde jag att du kysste min panna…



ett konstant morgondagg som tynger mina blomblad
en ständig bris som pressar mig bakåt


vidare,

tar för mycket kraft

tillbaka,

skulle innebära slutet

står kvar,

mitt i den bittersöta avgrunden


slutna ögon i flera hungriga sekunder
och så kom drömmen
tillslut
om dig


igen




Fri vers av Petrovna
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrovna
Petrovna