Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har någon lust att bara prata med mig idag, ungefär som ett engångsligg?



Du roar dig med ”vad-har-du-gjort-idag-frågor”


Bit sönder mina armar och min hals!


Gör något som känns


Mina ögonlock vill vara kvar i april

Slutna

Så slapp jag uppleva allt det där fina som sedan försvann



Var äkta nästa gång

Idag var vinden stark
Men jag rynkade inte pannan en enda gång.






Fri vers av Petrovna
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrovna
Petrovna