Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röda lampa

Du lät orden dansa för oss
en vanvettig dans

som om den röda lampskärmen och cigarettröken
var deras knark
De hoppade mellan väggarna
tokiga kullerbyttor på din tunga

föll sedan ner

helt utmattade

här bredvid

i perfektion

Resterna låg kvar på morgonen
och kittlade mitt öra

vaken




Fri vers av Petrovna
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrovna
Petrovna