Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsbestämd?

När förvandlas vill till ska
Jag vill inte bli den som stannar på bra
Vårt år blev deras år
Det enda jag känner är om jag fortfarande får
Stampa utan att få fart
Ska det vara så svårt att bestämma vart?




Fri vers av denröde
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde