Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelvägen

vi tar fågelvägen fast det inte går
gillar att förstöra det vi byggde igår

förstör känslan av distans
plockar isär ordet romans

hur tar man bort något som aldrig fanns?




Fri vers av denröde
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-04-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde