Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek.

flytta på dig
du står inte i vägen
jag tycker inte om dig
när du är där du ska

du bryr dig för mycket
tycker om mig för mycket

ser du inte att jag älskar?




Fri vers av denröde
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde