Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strängarne


jag vet inte hur den används
men jag förstår hur det känns
att med handen flytta ord

det låter när den är tyst
tystnaden får liv

jag kan tolka
men aldrig förstå

hur det känns
att vara
instängd i att skapa







Fri vers av denröde
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde