Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ingen ström?!!

all tid har stannat
kylan och mörker tar liv
vem stängde strömmen




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow2
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-04-20 09:48



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja vem gjorde det? Nu får jag gå runt här med stearingljus och uggla. *sur*
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow2