Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


SkolaSkolaSkola!!!

Jag vaknar åtta
frukost blir det en macka
till skolan jag far




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow2
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-04-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow2