Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förhållande-typen"

Vissa människor är inte "förhållande-typen".
De tycker inte om förhållanden.
Jag är nog inte "Kärleks-typen".
Jag tycker inte om kärlek.




Övriga genrer av kaktus
Läst 461 gånger
Publicerad 2009-04-21 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus