Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentation

Jag existerar egentligen inte, jag är bara en avkomma av en perverterad och mycket sjuk hjärna.
Ett tumör som bara irriterar och bultar på uppmärksamhet. När jag va liten kallade folk mig för en snäll pojke med stora ambitioner, det är jag inte. Har absolut inga ambitioner och snäll är nog det sista jag är. Jag är 197 cm lång och ganska muskulös. Jag är mytoman.
Lever på gränsen mellan svårt Tourettes syndrom och självutlösning.

Paradoxala lösningar är det bästa jag vet. Älskar att skjuta katter med luftgevär och begrava döda ugglor. Är du en meddelålders dam som gillar att ta hand om svårt förvirrade tumörer, slå till! Just nu på rea, säljer mig själv för en spottstyver, så jag har råd med knark, kondomer och en och annan tjärpastill. Jag är inte vacker, utan mer slentrial med långa ögon, levrad haka och hängiga läppar som vill bli bitna på. Jag har ett dåligt humör och älskar att bli slagen i alla former.

Jag är en hund utan tänder som morrar i ditt öra om natten och ylar klagosånger på dagarna. Jag gillar mogna kvinnor, är egentligen helt kravlös, menar, hur skulle jag kunna ställa krav på min partner? Men mogna kvinnor är också kravlösa och dom gillar att slå...Hårt...Jag gillar förvirrande sagor och haschnojjor, brännvin och cigariller. Jag är alkholist. Du gillar inte mig men kan tänka dig att styra mig till vansinne.

Jag önskar att du helst luktar lite illa och har mycket hår på kroppen, helst i ansiktet och runt naveln. Saknar min mor, hon dog i prostata cancer för över tio år sen. Min far var en transvestit, honom gillar jag inget vidare. Även ni kvinnor som tycker att jag är ful och äcklig får givetvis skriva några rader till mig, Jag är så ensam just nu. Skulle kunna tänka mig ett samlag lite då och då även min svullnande prostata oftas sätter stopp för den sortens av aktiviteter. Om du är den rätta så kan jag tänka mig att bjuda dig på en dagskryssning till Åland fram och tillbaka inklusive mat och ett glass rött....




Prosa (Novell) av Herr Fred Frikadell
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-08 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell