Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete,

...jag kommer fan ALDRIG bli funnen....




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 12:58



Bookmark and Share


  Camilla_DenVilda
Det är klart att du kommer!!
Du kanske redan är det....
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell