Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är...

Kärlek är ingen kaputilation eller ens förlåtande...
Kärlek är rasande, modig och högljud...




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 12:28



Bookmark and Share


  Camilla_DenVilda
Jag vill vara kärleken....
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell