Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rolig sak...

Det va faktiskt så roligt att jag måste skratta, det kom en trekantig gubbeh in. Han hade träskor och en såndär läderjacka o hatten kantrat med korva skinn. Nämen allvarligt. Jag va i Tyskland igår. Det va roligt. Förutom att jag höll på att bli mördad av den tyska maffian. Det va mindre kul. Annars har jag väl gått omkring sådär som man brukar göra, vält en o annan koh, stylat med finger mustaschen etc. Jag tror att mitt liv är relativt tråkigt... Ont i huvet har jag oxå. Skulle faktiskt kunna tänka mig att rida på nån sorts badanka över engelska kanalen. Det hade oxå vart en rolig sak...




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 21:57



Bookmark and Share


  thyra
Om man har tråkigt får man förgylla tillvaron med ord så som du gör :)
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell