Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud Älskar Mig

Gud vem fan e det? Hur i helvete kan han älska mig. Jag är juh en sadistisk ateist med antroposofiska inslag, som suktar efter bekräftelse på internet communityn och dekadenta cafeér. Han får älska mig om han vill, men jag tror faktiskt inte, om jag ska vara riktigt ärlig, att jag älskar honom tillbaka. Menar, kärleken ska juh ändå vara nån sorts ömsesidig känsloprocess som bygger på tillit och medkännsla. Jag litar juh inte ens på mig själv. Äh åt helvete med jungiansk psykologi och könssjukdomar, det kristna liberala samhället kan torka sin egen röv.

Jag brukar ligga sked med min rumskamrat. Jag e inte bög, men jag gillar att ligga sked. Han e inte heller bög. Inte vad jag vet iaf. Men han har en såndär lustig frisyr med en uppsyn av likgiltighet och familjetragedi. Han tappade bort mina nycklar igår. Trodde jag... Sen så kom det fram att han hade tappat bort sig själv. Jag brydde mig mest om mina nycklar, svor halva natten, tecknade en omöjlig gubbe och var tvungen att skicka min 4åriga son till örebro över dagen. Jag e ganska elak ibland...




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 12:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
love is unconditional.örebro?
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell