Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi valde att inte höra


Vårt universum finns inte längre
Det rasade samman som ett hus av sand
Blåste sönder lika fort som det byggdes
Jag valde. Du valde. Vi valde att inte höra.
En dag vänder vinden och vi kan börja bygga igen
Bygga på ett nytt universum
Någon annans universum




Fri vers av kaktus
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus