Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning

Ligga i koma måste kännas bättre än det här
försöker att förstå vart jag ska börja.
Du är nertyngd, full av någonting,
av ledsamhet och övergivelse.
Du är nertyngd, full av någonting
Du är under allting annat.

Så säg farväl till kärlek
håll ditt huvud högt
Det är ingen idé att skynda
Vi alla bara väntar,
väntar på att dö...

Hoppas på någon bättre plats är allt jag behöver
med stunder av oskuld och mystik
Det är de små sakerna du saknar mest
som att vakna upp ensam
Det är de små sakerna du saknar mest
när du är under allting annat.

Alla dina vänner ser ut som fiender
när du är nerbryten och tom

Det är ingen idé att skynda
Vi alla väntar, väntar på att dö...




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 16:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men innan vi dör ska vi passa på att LEVA - fullt ut!:-)
2009-05-13

  Mikael Llewyn Novac
Denna gillade jag, nå nytt? :)
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell