Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossa mig

du ljög för mig, svek mig och krossade mig,
aldrig har någon gjort mig så illa som du

och aldrig har jag älskat någon så som jag älskar dig

 

så med ett hjärta i tusen bitar och en knuten näve i magen
tog jag dig tillbaka för jag ville inte släppa dig.

 

känslan av att inte kunna lite på den man älskar gör så ont
aldrig någonsin har jag känt sån smärta i själen som jag gör nu

och det är så fint när vi är med varandra
men när jag är ifrån dig så kommer känslan tillbaka
och livet blir inte lika roligt längre

 

jag tänker på dig, på henne.. på er och hur du kunde göra så mot mig

hur du kunde göra så mot någon du säger att du älskar

hur kan du ha ljugit och svikit mig på detta sätt?

 

och jag kan inte göra annat än att älska dig trotts dina felsteg
det känns som rena självplågeriet.. och jag kan inte hjälpa de...

 

du gör mig lycklig till den grad att jag blir olycklig




Fri vers (Fri form) av appleofmyeye
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye