Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig någonsin kommer du att se detta......




om du kunde läsa mina tankar

jag har tendensen att bli nästintill besatt i tanken på kärlek..
och när du sa att du älskade mig trodde jag dig verkligen

för jag älskade dig.

 

 så nu, varje gång någon nämner ditt namn hugger det till i hjärtat.

läser sms som vi skickat till varandra och känner mig tom,
var allt du skrev bara lögn? du ändrade dig så snabbt.

men ändå fortsatte du att kalla mig din älskling.

 

jag har tröttnat på att få mitt häjrta krossat!
så jag gråter några dagar och sen går jag vidare med mitt liv.

 

men om du mot all förmodan skulle finna dig själv och inse att du faktiskt älskar mig så har du mitt nummer...




Fri vers (Fri form) av appleofmyeye
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye