Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden-hur dom ser på mig

Av allt som har hänt, nu,
så har jag lärt mig att mina erfarenheter med döden
inte endast har skärt mina leder
krossat mina vänner eller
min kärlek till livet.
Jag är ond;
Jag skrattar åt dem som skräms av min erfarenheter
mammor kramar deras barn när de ser min brutna kropp på gatan
folk vandrar runt mig i cirklar
men de människor som jag värderar högst
är de som tar mig in ideras famn
Det har jag lärt mig




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-09-23 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn