Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat kanelhjärta söker

Jag pratar i tystnaden till mig själv
Jag vet så väl att jag gjorde fel
mot både dig och mig

Jag vill så gärna intala mig själv
att det inte fanns tid för oss
(tid säljs inte ut på rea)

Tid är något som hela tiden är nytt och frächt
tyvärr går det inte komma över
en burk med lite halvgammal tid

Jag lovar dig, förlåt vännen.

Jag har letat överallt men tiden sprang bort
och den enda tid jag hittade till ett överkomligt pris
var inte rätt

Du sa det själv
”det är inte rätt tid för oss”

Och jag är så förbannat trött
på att dricka te
med mig själv

Skickar SOS till tystnade
men där ekar inte svaren tillbaka
Tystnaden svarar bara med tystnad

Jag försöker en gång till




Fri vers av glittervakuum
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-16 13:14



Bookmark and Share


  blaite
Schysst text..ja gör ingenting..pissväder..
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum