Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore jag utan dig ?

Jag ligger ensam och tänker
Tänker på dig
På ditt vackra leènde
På din goda doft
På hur mycket du betyder för mig
Jag tänker på vad som skulle hända
om du lämnade mig
Jag skulle bli så ensam
Så ensam som jag var innan du kom
Innan du kom och gjorde mig lycklig
Då skulle jag inte finnas
Jag skulle bli bortblåst av vinden
Tunn som isen själv
Skör som glaset
Jag skulle spricka och gå sönder
Mitt leènde går över till gråt
Vad är jag utan dig ?
Ingenting.. Ingenting alls...




Fri vers av Matiilda <3
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-09-29 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilda <3
Matiilda <3