Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars dom som har det bra

Hon springer i en smal tunnel
Påväg mot ljuset
Hon ser det där långt borta
Hon vill inget annat än att få komma dit
Hon vill nå ljuset och få slippa det som finns bakom henne
Det är trångt och fuktigt
Hon ser ingenting och hon har svårt att andas
Väggarna kommer närmare och närmare
Det blir svårare att springa
men hon fortsätter även fast hon knappt får plats
är snart där vid ljuset
Hon sträcker fram handen för att få röra vid ljuset
Hon känner hur luften blir lättare
Hon svävar ut ur tunneln
Äntligen ute
Det var lång väg att gå
men nu när hon är framme så finns det inget att vara rädd för
Hon ramlar ner på molnen och ser hur ljuset sprider sig runtomkring henne
Hon ser hur den mörka tunneln försvinner långsamt
Nu finns det bara nuet
Stackars dom som har det bra




Fri vers av Matiilda <3
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-09-29 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilda <3
Matiilda <3