Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskan

Tomhetens kräkkalas
smutskastar min verklighet


avsugningarna avlöses av
sönderrivna lyckoönskningar


och jag vet inte om jag orkar ta det mer






Fri vers av glittervakuum
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum