Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer inte ihåg vilket datum jag skrev den men de va för ca 2,5 år sen^^


Nattens Svarta Ros

I nattens kalla mörker hon går med fruset hjärta.
I nattens kalla mörker finns bara smärta.

Nattens alla stjärnor följer henne vart hon går.
Nattens alla stjärnor kan aldrig läka hennes sår.

En nattens svarta ros, så olik alla andra.
En nattens svarta ros, hon ska alltid vandra.

Ljuset hennes förlorade vän.
Mörkret henner eviga hem.

Hon är för evigt nattens svarta ros.




Fri vers av Kaindra
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 11:41



Bookmark and Share


  Dyrbye
Så otroligt fint skrivet!
2009-08-06

  Noomi Henning
jätte fint o starkt skrivet gumman ^^ du e jätte duktig :D fortsätt så ^^ <33333
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kaindra
Kaindra