Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorat.

jag trodde jag visste vad jag ville
nu vet jag inte längre

allt är förändrat
ingen är som det varit
dina andetag som var så nära
du som alltid funnits där
ditt hjärta som brukade slå så jag kunde höra det

nu är allt förändrat
din tomma blick möter mig
rädsla fyller mig
trodde jag kände dig,
nu vet jag inte längre.




Fri vers av Karin I
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-10-03 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I