Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen


Jag vill gå en väg som leder
ingenstans

bottenlös

en ny

jag vill gå för att finna

upptäcka

inte för att hinna
inte för att vinna
fördelar


Inte en krokig
utan en rak

ljus
ärlig

vad jag letar?

mitt JAG




Fri vers av Zache
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-10-04 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache