Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23 jan. rädsla. nya saker. nytt o skrämmande.


jag är rädd.

jag är rädd
rädd för mig själv
för det nya som växer inom mig
var kommer det ifrån
vad är det för något

jag är rädd
rädd för mig själv
jag rör mig på nya marker
färdas snabbare än förr
allt virrar runt och runt

jag är rädd
rädd för dig
vad du kommer tro
hur du kommer reagera
vad kommer du se hos mig




Fri vers av Karin I
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-01-23 17:45



Bookmark and Share


  Wretling
Älskar dina funderingar karin, du får mig att tänka till lite och komma ner på jorden då jag kanske svävar lite väl högt upp i det blå.
Tack !
2006-01-25

  S.C.
mycket vackert där. Jag gillar den rumsliga bilden du ger av rädslan .. som om den har en plats.. grymt. Bless!
2006-01-24

    ej medlem längre
Bra!
Vill förslå några småändringar bara,
ta till dig det du vill, och om du vill.

Att eventuellt ändra:
var kommer det ifrån
till:
varifrån kommer det

&
färdas snabbare än förr
till:
färdas snabbare än förrut

&
vad du kommer tro
hur du kommer reagera
vad kommer du se hos mig

Till:
vad du kommer att tro
hur du kommer att reagera
vad kommer du att se hos mig?
2006-01-23

  Arte
jag känner igen mig, bra skrivet :)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I