Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olaga intrång


Plötsligt
är du där
i mina tankar

Varför?

från ingenstans
tränger du dig på

borrar dig in

suger dig fast

Det klara
de ändlösa skimrande
runtom mig
förvandlas

Skuggor av oss
i fragment
kommer
sveper närmre

hugger efter min själ

gläfser efter min kropp

bränner
doftar som du

uppfyller mitt
\"Jag\"

i mina tankar på dig






Fri vers av Zache
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-10-06 18:55



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Tankar och känslor kan vi inte styra. Känner igen känslan, fint beskriven
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache